Ura

## Tule mukaan Elancon tiimiin Etsimme joukkoomme työntekijöitä, joilla on samanlainen visio kuin meillä: parantaa eläinten ja ihmisten hyvinvointia eläinten paremman terveyden ja elämänlaadun sekä turvallisesti tuotettujen, terveellisten elintarvikkeiden kautta.

Elancon vapaat työpaikat

# Miksi Elanco? __Uramahdollisuudet__ Etsit haasteita, kehittymismahdollisuuksia ja haluat vaikuttaa. Tiedämme, mitä se merkitsee, ja teemme kaikkemme, jotta työntekijät voisivat saavuttaa uratavoitteensa. Elancolla jokainen työntekijä laatii yhdessä esimiehensä kanssa suunnitelman, jolla varmistetaan, että työntekijä kehittyy ja saavuttaa tavoitteensa. Tarjoamme koulutusta ja tuemme yksilöllisiä koulutustarpeita. Suunnitelmassa otetaan huomioon erityiset kehitysalueet, jotka sopivat sinulle ja tiimillesi. Lisäksi meillä on laaja johtajuuskoulutusohjelma työntekijöille, joilla on kykyjä ja halua johtotehtäviin.
__Monimuotoisuus__ Globalisaatio mullistaa monia toimialoja, myös omaamme. Elanco haluaa pitää yllä työntekijöidensä monimuotoisuutta ja tukea keskinäistä ymmärrystä, arvoja ja kunnioitusta. Näin voimme auttaa eläimiä voimaan paremmin ja parantaa elintarvikkeiden turvallisuutta. Tasa-arvotoimintamme on aktiivista, ja pyrimme jatkuvasti antamaan kaikille työntekijöillemme tasaveroiset mahdollisuudet.

  • Näin haet työpaikkaa Elancolta Pohjoismaissa

    Ota yhteyttä sähköpostilla: elanconordic@elanco.com
  • Elancon toimipaikat

    Elancon globaali pääkonttori sijaitsee Greenfieldissä, Indianassa (USA). Elancolla on toimipisteitä ja tehtaita yli 70 maassa. Tarjoamamme tuotteet ja palvelut vaihtelevat eri maissa. __Lähin Elancon toimipiste sijaitsee Tanskassa:__ Elanco Denmark ApS Lautrupvang 12, 1. th. DK-2750 Ballerup Denmark Puh: +45 4526 6060 Sähköposti: elanconordic@elanco.com